16
mei
2013
|
08:00
Europe/Amsterdam

VSZ legt voordelen Eigen Risicodragerschap begrijpelijk uit

Samenvatting

Omdat veel ondernemers het lastig vinden om de voordelen van het Eigen Risicodragerschap voor de Ziektewet te begrijpen heeft VSZ Assuradeuren speciaal voor ondernemers een handig filmpje laten maken.  In 1.21 minuut  weten de ondernemers wat het Eigen Risicodragerschap met zich meebrengt en kunnen ze beslissen of dit wat voor ze is. Het filmpje is te bekijken op http://pers.vszassuradeuren.nl/

De producten die VSZ Assuradeuren ontwikkelt hebben één gemeenschappelijk kenmerk: ze brengen zowel de verzekering (het risicodragen) als de uitvoering (het risicobeheersen) onder. In de overtuiging van VSZ assuradeuren zijn deze twee activiteiten bepalend voor een continue beheersing van de schadelast en kan het een niet effectief zijn zonder het ander.

Maudie Derks, Directeur van VSZ Assuradeuren: “Veel ondernemers vinden het best lastig om precies te zien waarom ze Eigen Risicodrager moeten worden. Vandaar dat wij vinden dat we de markt beter moeten voorzien van informatie. Op een humorvolle manier laten we zien wat de voordelen voor de ondernemer en de werknemer zijn, namelijk kostenbesparing en sneller herstel.”