Amstelveen,
18
september
2014
|
14:07
Europe/Amsterdam

VSZ introduceert Premiewijzer Gedifferentieerde premie Werkhervattingskas

Bereken zelf of je privaat gaat of publiek blijft!

Samenvatting

VSZ introduceert de Premiewijzer Gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2015. Met deze Premiewijzer wordt inzicht verkregen in de financiële gevolgen van verzekerd te zijn bij UWV voor Ziektewet-flex, WGA-flex en WGA-vast per 2015. Werkgevers kunnen zo een gefundeerde keuze maken hoe zij sociale zekerheid binnen hun organisatie willen vormgeven, publiek of privaat. Daartoe moeten zij een afweging kunnen maken wat het een kost ten opzichte van het ander.

Gaston Merckelbagh
Het is belangrijk dat een werkgever bewust een keuze maakt tussen verzekerd zijn bij UWV of juist te kiezen voor eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet en WGA.
Gaston Merckelbagh

Gaston Merckelbagh, algemeen directeur bij VSZ Assuradeuren: “Het is belangrijk dat een werkgever bewust een keuze maakt tussen verzekerd zijn bij UWV of juist te kiezen voor eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet en WGA. Met deze rekentool bieden wij de assurantieadviseur ondersteuning om een inschatting te maken wat de premies zijn bij UWV in 2015. De uitkomst kan de assurantieadviseur verwerken in zijn advies. Immers, klanten van VSZ zijn assurantieadviseurs. VSZ stelt zich op als partner in het advies- en leveringsproces van de assurantieadviseur naar “zijn” werkgevers.”

De Premiewijzer Gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2015 staat vanaf 18 september a.s. op de voorpagina van www.vszassuradeuren.nl