Amsterdam,
26
november
2013
|
09:00
Europe/Amsterdam

VSZ Assuradeuren neemt administratie uitzendsector over van De Goudse

Samenvatting

Op 1 januari a.s. draagt De Goudse de administratie van de uitzendbureaus met een Ziektewet-eigenrisicoverzekering over aan VSZ Assuradeuren.   De Goudse blijft 100% risicodrager van deze verzekeringen. Maar om een betere aansluiting te vinden bij de specifieke behoeftes van uitzendbureaus is besloten de bijbehorende administratieve dienstverlening over te dragen aan de specialisten van VSZ Assuradeuren.

Gaston Merckelbagh, algemeen directeur van VSZ Assuradeuren: “Dat wij deze administratieve functie nu voortaan zelf gaan vervullen is in lijn met onze strategie en ambitie. Bij VSZ denken en acteren we vanuit de uitvoering van de sociale zekerheid. VSZ staat voor Verzekeren Sociale Zekerheid en is opgericht door mensen met jarenlange ervaring in het privaat uitvoeren en verzekeren van sociale zekerheid. VSZ heeft als gevolmachtigd agent de bevoegdheid om oplossingen van diverse verzekeraars onder eigen label onder te brengen. Deze specialist staat borg voor optimale service.”

Boilerplate

VSZ Assuradeuren neemt het uitbetalen en re-integreren van de ex- werknemer over van het UWV. VSZ biedt zo een complete oplossing voor de werkgever en helpt de ex- werknemer sneller weer herstellen. De complete oplossing die VSZ nu biedt is verzekeren en re-integreren te combineren. Ex- werknemers worden op een positieve manier gestimuleerd om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan. VSZ werkt hierin samen met verschillende gerenommeerde partijen waaronder Acture, de grootste private uitvoerder van de Ziektewet.

VSZ Assuradeuren heeft de ambitie om de meeste gewaardeerde private verzekeraar op het gebied sociale zekerheid van Nederland te worden.