Amstelveen,
30
juni
2015
|
10:01
Europe/Amsterdam

Workshop 'Advieskansen Sociale Zekerheid'

Zet uzelf op voorsprong bij werkgeversadvies!

Samenvatting

Sociale Zekerheid! Op geen enkel ander verzekeringsterrein zorgen de vraagstukken van noodzaak, toepasbaarheid en beheersbaarheid voor zo’n voortdurende stroom van aanpassingen en ingrepen. Ook nu staan we weer op de drempel van grote veranderingen, die veel impact hebben op de risico’s van werkgevers bij de schadelastbeheersing. Werkgeversorganisaties willen het tweede loondoorbetalingsjaar bij ziekte afschaffen, verzekeraars lobbyen voor een gelijk speelveld bij de WGA. En het kabinet heeft inmiddels concrete maatregelen in het vooruitzicht gesteld.

Samen advieskansen signaleren én verzilveren
Deze veranderingen in de sociale zekerheid bieden kansen om werkgevers te voorzien van onderscheidend advies en moderne oplossingen. Die advieskansen willen wij met u benutten. Wij waarderen onze relatie met uw kantoor en geloven in partnership. Dit leidt tot de beste kansen om uw klant volledig te adviseren. Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Workshop ‘Advieskansen Sociale Zekerheid’.

Inhoud workshop
Feiten: Laatste stand van zaken rond kabinetsplannen en -besluiten
Visie: Onze visie op een houdbaar stelsel voor sociale zekerheid
Innovatie: Vernieuwende producten, onderscheidend advies
Gemak: Nieuwe tooling, helder overzicht
Actie: Wat kunt en moet u doen? En hoe pakt u het aan?

Waarom?
VSZ wil leidend zijn in kwaliteit en innovatie op het gebied van de sociale zekerheid. Wij hebben de ambitie om onze partners te ondersteunen bij iedere nieuwe stap in hun advisering. Met kennis, met onderscheidende producten, met eenvoudige tooling. Daarom zijn wij doorlopend bezig met propositie- en productontwikkeling. En met kennisdeling, want VSZ gelooft in het delen van expertise en ervaringen. Dat doen we bij voorkeur met specialisten op het terrein van de inkomensverzekeringen die, net als wij, streven naar advies van de hoogste kwaliteit. Ook u zetten we graag op deze manier op voorsprong. Want wij zijn overtuigd van de advieskansen die de nieuwe marktontwikkelingen bieden. En die kansen grijpen we graag samen met u.

Wanneer?

27 augustus 2015, vanaf 9:00 uur | Mercure – Zwolle

28 augustus 2015, vanaf 9:00 uur | Van der Valk – Amersfoort
31 augustus 2015, vanaf 9:00 uur | Philips Museum – Eindhoven

1 september 2015, vanaf 13:00 uur | Worldhotel Wings – Rotterdam The Hague Airport

 

Aanmelden kan hier